Jag löste mitt lån

Jag kunde lösa mitt lån


skrivet den 05 okt av Admin, klockan:11:29
Jag tog ett lån för att ta en långresa till Sydostasien. Lånet var på 50 000 kr och ska betalas av på 48 månader. Nu har jag amorterat på lånet i 12 månader. För cirka en månad sedan avled en nära släkting till mig och jag fick ärva en summa pengar efter henne. Dessa pengar skulle jag gärna använda för att betala av mitt lån. Så jag tog kontakt med min bank och de berättade för mig att det fanns en möjlighet att lösa lånet och med det menas att man har chansen att betala av hela sitt lån på en gång. Detta gjorde mig mycket glad då det känns onödigt att ha ett lån när jag just nu har pengar på banken. Att lösa lån känns som en väldigt bra möjlighet eftersom ekonomin kan se olika ut från år till år, och får man pengar som jag fick från oväntat håll så kändes det här alternativet helt klockrent.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt