Jag löste mitt lån

Lån för att lösa andra dyra lån


skrivet den 14 okt av Admin, klockan:11:43
Satt och åt middag hos en kompis häromdagen och eftersom jag har läst om lån och om att lösa lån blev det kvällens samtalsämne. Jag frågade hur hennes ekonomiska situation såg ut och vilka sorts lån hon hade. Det visade sig att hon hade tre lite mindre lån och ett bostadslån. De tre mindre lånen hade klart högre ränta än hennes bostadslån. Då hon hade betalat av ganska mycket av hennes bostadslån så kom jag och tänka att hon säkert skulle kunna lösa sina tre mindre lån genom att ta ett bostadslån. De tre lånen var tillsammans på cirka 100 000 kr och de pengarna var det inte svårt att låna som bostadslån då hennes lägenhet var klart med värd en vad hon hade tidigare som bostadslån. Genom att hon löste in de här tre små lånen så har hon idag bara ett lån med klart lägre ränta.

Just nu värderat 2.5 av 44 människor

  • Currently 2,5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt